Hälsa och Skönhet

Äntligen dags för ögonlocksplastik!


skrivet den 09 mar av Admin, klockan:13:21

Jag har alltid funderat att varför jag fått veck och påsar under mina ögon, jag tycker att det faktiskt påverkar mitt utseende väldigt mycket. Jag ser ständigt trött och sliten ut trots att jag ständigt haft tillräckligt mycket sömn och vart utan mycket stress, vilket jag tror är två bidragande faktorer till påsar och veck under ögonen. Jag brukar aldrig rekommendera eller tipsa någon om plastikoperationer, men nu har jag fått nog. Har ni vart med om perioder där ni ifrågasätter ert utseende? Har suttit flera dagar och funderat på att boka in en tid för ögonlocksplastik, har sett flera bilder på hur stor förändring det kan göra. De som har utfört en ögonlocksplastik som har lagt ut bilder har haft ungefär samma utgångspunkt som jag och fått fantastiska resultat och lyft. Om ni läsare har använt er av en klinik som utför dessa plastikoperationer får ni väldigt gärna rekommendera mig. Vad tror ni om detta?


Just nu värderat 2.4 av 7 människor

  • Currently 2,428571/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt