Hälsa och Skönhet

Intensivt letande på nätet


skrivet den 12 dec av Admin, klockan:09:08
Efter detta misslyckade köp bestämde jag mig för att aktivt söka efter dessa naturprodukter på ätet. Jag sökte i många timmar och kom till slut fram till att Body Shops produkter rekommenderades av många. Många som hade testat deras produkter var mycket nöjda och det som var viktigt för mig var att deras produkter också var sådana naturprodukter. Body Shop är ju en stor kedja som finns i många länder runt om i världen och jag förstår inte att jag inte tidigare har handlat där. Det fanns ju en Body Shop i min stad där jag bodde tidigare också men det har liksom inte blivit av att jag har handlat där helt enkelt men nu skulle jag alltså prova och detta skulle jag göra i Filippinerna komiskt nog. Det som jag kanske först av allt reagerade på var att deras produkter är ganska dyra. Men som med allt annat, vill man ha något som är bra så får man också betala för det.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt