Hälsa och Skönhet

Jakt på en ny body lotion


skrivet den 17 dec av Admin, klockan:09:10
Den här oljan som jag har använt som body lotion ville jag verkligen spara på och den har jag nu ganska länge bara använt som ansiktskräm istället. Detta innebar ju att jag var tvungen att hitta en ny body lotion. Jag visste så mycket som att jag ville försöka hitta en produkt utan några som helst kemikalier och jag letade länge här i Filippinerna där jag nu bor. Efter ett intensivt letande hittade jag till slut ett märke som heter Human Nature som har en mängd olika hudvårdsprodukter som alla är utan några som helst kemiska tillsatser. Jag valde till slut att testa deras body lotion eller rättare sagt body butter. Men ack så besviken jag blev. Inte på att den inte var bra, det var den säkert men problemet var att den doftade så mycket. Den var gjord på getmjölk och denna doft var bara för mycket för mig.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt