Hälsa och Skönhet

Min kollega slutar


skrivet den 15 dec av Admin, klockan:09:09
Min kollega slutade så småningom att sälja dessa produkter tyvärr. Det var ju ett intresse som hon hade och snarare en hobby än ett jobb och hon kände att det tog för mycket av hennes tid och detta gjorde att hon bestämde sig för att sluta med detta. Innan hon slutade berättade hon det för mig då jaga var en av hennes bästa kunder och jag var tacksam för att hon sade det till mig eftersom jag då hade möjlighet att köpa på mig det som hon hade kvar i sitt lager. Jag fick naturligtvis ett rabatterat pris eftersom hon ville bli av med produkterna och för mig var det bara bra eftersom jag då kunde köpa på mig så mycket som möjligt. Det blev en massa produkter och de har hållit väldigt länge. Jag har fortfarande några av produkterna kvar och ni ska veta att jag snålar med dem.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt