Hälsa och Skönhet

Produkterna börjar ta slut


skrivet den 16 dec av Admin, klockan:09:09
Det som jag handlade på mig av min kollega strax innan hon slutade har hållit väldigt länge även om vissa av produkterna nu är slut. Det finns dock en del saker som jag fortfarande har kvar och det är bland annat oljan som jag tidigare har använt både som body lotion och ansiktskräm men som jag numera bara använder till ansiktet som ett led i att jag vill spara på den och inte slösa. Den börjar dock ta slut den med och jag vet inte vad jag ska ersätta den med när den väl tar slut. Jag hoppas att jag kommer att hitta något annat som jag kommer att tycka är lika bra. Tyvärr är det svårt för mig att hitta någon som säljer samma produkter som jag handlade av min kollega då jag numera bor utomlands och det är naturligtvis ett problem och jag vill ju så gärna fortsätta med just dessa produkter.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt