Hälsa och Skönhet

Vad köpte jag?


skrivet den 11 dec av Admin, klockan:09:07
Nu har jag handlat av min kollega ganska många gånger och jag kan nog påstå att jag vid det här laget har köpt och testat hela det sortiment som hon hade. Det som jag dock köpte redan vid den första omgången var en tvål med bland annat citrongräs som man kunde använda både till kroppen och till ansiktet och en olja att ha både som ansiktskräm men även till kroppen. Jag bara älskade båda dessa produkter och de har jags edan dess alltid köpt. Tvålen kändes mycket fräsch att tvätta sig med i och med citrongräset och att sedan smörja in sig med oljan som inte hade någon särskild doft var hur fräscht som helst. Jag har alltid haft mycket torr hud och den här oljan har verkligen gjort sitt för min hud. Den är verkligen kanon. Sedan dess har jag inte handlat några tvålar eller ansiktskrämer i affärerna alls.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt